Drukwerk

Uitzendbureau Get-Work

Get-Work is een uitzendbureau waarbij je net even wat meer dan bij de gemiddelde uitzendorganisaties verdiend. Get-Work heeft een andere kijk op mensen die hard werken en willen deze mensen graag beter verlonen.

 

Werkzaamheden
Studio c’est bien: Ontwerp en uitvoering

Salon Weissenbruchlaan

Maak eens kennis met Salon Weissenbruchlaan.  Luciënne, Joyce en Ellen zijn gediplomeerd schoonheidsspecialisten en werken uit naam van Douglas. Deze actieflyer heb ik gemaakt om hun Glamglow Facial onder de aandacht te brengen.

 

Werkzaamheden
Studio c’est bien: Ontwerp en uitvoering, drukwerk.

Flyer Westenwind Scheveningen

Op de boulevard van Scheveningen, onder het Kurhaus en vlakbij het Circustheater, bevindt zich Restaurant Westewind. Een knus restaurant met een ongedwongen sfeer en uitzicht op zee. Deze flyer met kortingsbon voor ontbijt is meegegeven in de goody bag na de film van Fifty Shades of Grey.
 

Werkzaamheden

Studio c’est bien: Ontwerp en uitvoering

Dansschool Get Motivated

Dansschool Get Motivated, de leukste en beste dansschool van de Meern. Ik heb divers drukwerk voor hun mogen maken, posters, flyer en visitekaartje.

 

Werkzaamheden

Studio c’est bien: Ontwerp en uitvoering

Beursgenoten gebruikershandleiding

Voor Geert van Schaaij van Beursgenoten mocht ik de gebruikershandleiding van hun website maken. Dit is een compact gebruiksvriendelijk boekje geworden waarin stap voor stap is beschreven hoe om te gaan met de website. Erg leuk om te lezen waardoor je ook enthousiast raakt en je meer wilt weten over beleggen!

 

Werkzaamheden

Studio c’est bien: Ontwerp en drukwerk

  1. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op