Drukwerk

Bij Studi♥ c’est bien kunt u ook terecht voor alles op het gebied van drukwerk waaronder onder andere magazines, brochures, flyers, logo’s, huisstijlen en advertenties etc. Verder doen wij ook aan drukwerkbegeleiding met scherpe drukprijzen en korte doorlooptijden.

SIN BV Schroef Injectie Nederland BV

SIN BV is gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende paalsoorten, zowel inpandig voor funderingsherstel, renovatie of nieuwbouw. De website bevat een mooi overzichtelijk projectenoverzicht.


Werkzaamheden:

Studio c’est bien: Ontwerp website
Connectc: Realisatie website


www.sin-bv.nl

Uitzendbureau Get-Work

Get-Work is een uitzendbureau waarbij je net even wat meer dan bij de gemiddelde uitzendorganisaties verdiend. Get-Work heeft een andere kijk op mensen die hard werken en willen deze mensen graag beter verlonen.

 

Werkzaamheden
Studio c’est bien: Ontwerp en uitvoering

Salon Weissenbruchlaan

Maak eens kennis met Salon Weissenbruchlaan.  Luciënne, Joyce en Ellen zijn gediplomeerd schoonheidsspecialisten en werken uit naam van Douglas. Deze actieflyer heb ik gemaakt om hun Glamglow Facial onder de aandacht te brengen.

 

Werkzaamheden
Studio c’est bien: Ontwerp en uitvoering, drukwerk.

Flyer Westenwind Scheveningen

Op de boulevard van Scheveningen, onder het Kurhaus en vlakbij het Circustheater, bevindt zich Restaurant Westewind. Een knus restaurant met een ongedwongen sfeer en uitzicht op zee. Deze flyer met kortingsbon voor ontbijt is meegegeven in de goody bag na de film van Fifty Shades of Grey.
 

Werkzaamheden

Studio c’est bien: Ontwerp en uitvoering

Dansschool Get Motivated

Dansschool Get Motivated, de leukste en beste dansschool van de Meern. Ik heb divers drukwerk voor hun mogen maken, posters, flyer en visitekaartje.

 

Werkzaamheden

Studio c’est bien: Ontwerp en uitvoering

  1. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op